PV Invest cégcsoport-Green Solartech fejlesztés rohamléptekkel

A PV Invest GmbH magyarországi fejlesztési cége rohamléptekkel adja át az erőműveket az ország több területén – mondta Bereczki Andrea a Green Solartech Kft alapítója.

2018 év végén Gádoros, Árpádhalom bekapcsolása zajlott, idén többek között Szolnok, Kolontár, Lesenceistvánd, Kaposszekcső, Tápé, Balástya területén fog átadni további beruházásokat a Green Solartech fejlesztési cége.

Günter Grabner a PV Invest anyacég vezérigazgatója különösen pozitívnak tartja, hogy Magyarországon is elindult a környezettudatos energiák támogatása a piacon.

A Green Solartech Kft. 2012-óta 6,8 MW projektet fejlesztett Magyarországon és az elkövetkezendő években szeretné megduplázni a fejlesztései számát.

Jelenleg a PV Invest cégcsoport kivitelezéseit a PVI GmbH végzi, így a két osztrák nagyvállalat különösen hatékonyan tud érvényesülni a magyar piacon.

Bereczki Andrea a Green Solartech Kft. vállalat alapítója szerint az energiahatékonyság központi téma mindannyiunk számára, hiszen láthatóan egyre inkább nő a lakosságszintű fogyasztói felhasználás, aminek az eredménye; egyre nagyobb elköteleződés a megújulók irányába. (x)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Lépjen velünk kapcsolatba!

Erőműépítéssel, fejlesztéssel kapcsolatos projektek megvalósításában nagy tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az adatvédelmi tájékoztatónkat. Az adatokat nem továbbítjuk harmadik félnek és nem küldünk SPAM tartalmakat.